facebook facebook
 
 
 
   
 
Кои са най-печелившите игри за януари?
25.02.2020

SuperData споделиха месечния си отчет, от който научаваме, че Dragon Ball Z: Kakarot е постигнала нов рекорд за франчайза. Играта е успяла да продаде двойно повече копия от която е и да е предишна игра по темата.

Изненадите обаче не спират до тук, след като резултатите показват, че последният content update за World of Warcraft - Visions of N’Zoth - е успял да обърне тенденцията на постоянно намаляващите играчи на основната поредица. Абонатите на играта са нарастнали с повече от 17% за периода от декември 2019 г. до края на януари 2020 г., като в резултатите не влиза Китай. Въпреки това популярността на World of WarCraft е по-слаба в сравнение с тази на World of WarCraft Classic.

От резултатите научаваме още и, че battle royale жанрът е демонстрирал смесени успехи за разглеждания период. Приходите на Fortnite продължават да намаляват и достигат най-ниската си точка от ноември 2017 г. насам. Януарския ъпдейт за Apex Legends е довел до покачване на конзолните потребители с 12%, но все пак играта има по-малко приходи отколкото през декември, когато в играта се състоя празнично събитие, което беше повече от успешно. През януари също така PlayerUnknown’s Battleground пусна своя ъпдейт, който ни донесе шести сезон, както за PC така и за конзоли, който бе посрещнат положително от PC играчите. Вътрешните продажби на играта са скочили с над 512%, след един доста дълъг период на ниски продажби на допълнително in-game съдържание.

Пълните данни можете да видите в нашата галерия със скрийншоти. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Playerunknown's Battlegroud

новини:
Постижението ще бъде отпразнувано по специален начин.
В скорошно интервю за Forbes, Грийн разкрива плановете си за бъдещето. Там той обяснява, че Prologue е само първата стъпка от приключението му.
Създателят на CoD: Advanced Warfare ще оглави собствено студио, под шапката на PUBG Corporation.

Ревю:
В самия край на годината нека видим кои са най-продаваните игри през 2018 г. в платформата на Valve.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122