facebook facebook
 
 
 
   
 
Като че ли се задават още Тоmb Raider игри...
13.04.2019

Въпреки, че новата трилогия Tomb Raider, която започна с Tomb Raider през 2013 г. и приключи с миналогодишната Shadow of the Tomb Raider, завърши, на гейм хоризонта сякаш се задават още Tomb Raider серии. Продуцентът Джонатан Дахан споделил с интервю с колегите от USGamer, че ще бъде изключително изненадан, ако не видим повече епизоди от тази поредица, но за жалост (или радост) на този етап няма как да сподели повече информация. Той дебело подчертава, че ще бъде много изненадан, ако повече не чуем за Лара Крофт.

Както всички прекрасно знаем, поредицата Tomb Raider е една от най-големите и най-известни дойни крави в човешката история. За това допринасят всичките игри, филмовите серии, които наскоро бяха рестартирани с Алиша Викандер в главната роля, както и плакатът на Лили Стоилова, за който по-отдавнашните ни читатели със сигурност ще си спомнят.

Наскоро се появи и последното (за сега) допълнение за Tomb Raider, наречено The Grand Caiman. В него се сблъскваме със свирепо божество, което играчите трябва да победят, за да възтържествува доброто. 

напиши коментар
 


263 мнения
профил »
radi каза на 15.04.2019, 08:45 ч. :

Трябва да има значително подобрение ако искат да направят нови

94 мнения
профил »
Тошкото каза на 20.04.2019, 15:13 ч. :

Поздравления за споменаването на плаката с Лили Стоилова:-D Като явно по-отдавнашен читател, много се зарадвах, така по носталгичному:-)
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Tomb Raider (2013)

новини:
Два нови домейна с името Tomb Raider са били регистрирани от японската компания Square Enix.
Освен по последното приключение на Лара Крофт, студиото е работило още по Gex, Pandemonium и Lara Croft and the Guardian of Light.
Към момента от играта са продадени повече от 6 милиона копия, а още през 2013 г. Tomb Raider е излязла на печалба.

Ревю:
Да направиш рибуут на такава поредица не е лесно и при все, че резултатът е доста сполучлив, някъде в процеса на работа Лара престава да бъде себе си.

Интервю:
Какво ще е усещането да играем с младата Лара? Как изглежда светът й, какво може да прави тя в него и какви са потенциалните опасности, които я очакват?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122