facebook facebook
 
 
 
   
 
Картинки от XCOM: Enemy Unknown
06.02.2012

В мрежата се появиха няколко любопитни скрийншота от XCOM: Enemy Unknown - най-новата игра на Firaxis.

Това ще представлява своеобразна екшън-стратегия в духа на оригиналния X-COM. Играчите ще поемат управлението на тайна военна организация, наречена XCOM, която се опитва да се справи с извънземно нашествие. Ще събирате ресурси, ще развивате нови технологии и ще издавате тактически заповеди на своя специален екип от войници.

XCOM: Enemy Unknown се разработва както за PC, така и за конзолите PlayStation 3 и Xbox 360. На пазара през есента на 2012 г.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
XCOM: Enemy Unknown

новини:
Ако планирате да ловувате извънземни в XCOM 2, сега е моментът да проверите дали машината ви отговаря на минималните и системните изисквания.
Допълнително съдържание, спин-оф или истинско продължение на XCOM: Enemy Unknown? Не се знае, но продуктът очевидно има версии за двете водещи конзоли и РС.
Steam News обяви, че OS X изданието на XCOM: Enemy Unknown, е вече на разположение за даунлоуд. Ако притежавате Windows версията, значи вече имате и OS X.

Ревю:
Тази великолепна походова стратегия вече е достъпна за Android устройства и трансформацията в мобилен вид отново е направена без грешка.

Превю:
Ще го претупат ли или ще ни предложат един наистина добър режи, в който да тестваме стратегическите си умения срещу истински играчи?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122