facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » компоненти
 
   
 
Камера за наблюдение: не лукс, а необходимост
22.08.2017 | автор: PC Mania


Вносител:

сайт на продукта »

Изборът между скрити камери за наблюдение и видни охранителни камери може да бъде труден. За щастие в тази статия ще намерите отговори на някои въпроси и помощ в избора на система за видеонаблюдение.

Както скритите камери така и охранителните камери за видеонаблюдение имат своите плюсове и минуси. Ако се колебаете, кой от двата варянта да изберете за вашия дом или офис, отделете няколко минути, за да прочетете тази публикация. Тук ще получите полезна информация.

Кога е нужно да инсталирате видима IP камера за вашия дом?

Повечето от престъпниците, разчитат на преимуяеството, че няма да бъдат забелязани. Обикновенно е ясно, че ако знаят, че ще бъдат забелязани, кражбите ще намалеят. Повечето хора се стараят да избегнат проблемите, преди те да са се случили. Следователно, като средство за спиране на крадците, охранителните ip камери, представляват най-доброто решение, в сравнение със скритите камери.

Охранителните IP камери, дават по-добро покритие на района. Камерите трябва да бъдат с висока резолюция, както и снабдени с режим за нощно виждане, за по-добра идентификация на нарушителите. Цялостна система за видеонаблюдение, разположена около периметъра на вашия дом, ще гарантира, че никоя намеса няма да остане незабелязана.

Кога е нужно да изберете скрити камери за наблюдение?

Предимствата на външните охранителни камери са очевидни. Въпреки това скритите камери за наблюдение, също са доста популярни, сред собствениците на жилища и офиси, за да могат да хванат престъпниците в точния момент, без да знаят.

Скритите камери се използват, за да предпазят най-ценните ви вещи. Наблюдението чрез скрити камери, ще ви помогне да разберете всичко случващо се по време на самото деяние. Престъпникът е склонен да унищожи видимите охранителни камери с цел извличане на по-малко доказателства. Но какво може да направи ако не знае за скрито видеонаблюдение? Когато каните близки и приятели вкъщи, видимото видеонаблюдение може да ги накара да се чувстват неудобно и некомфортно. За това е по-добре да инсталирате скрити камери за наблюдение вътре в дома си.

А какво ще кажете за инсталиране и на двата типа IP камери във вашия дом или офис?

Най-доброто решение е да разполагате и с двете системи за видеонаблюдение. Това ще ви помогне да възпрепятствате крадците да влязат в дома ви, но и да запишете тези, които са достатъчно смели да влязат.

Поставянето на видими и скрити камери за сигурност е от решаващо значение. IP видеонаблюдението на тези устройства, ще ви позволи да виждате всичко дори когато не сте си вкъщи или на работа, чрез вашия смартфон, таблет или лаптоп.

Съветите на SPY.BG

Независимо на какъв тип охранителна камера сте се спряли, изберете тези с висока резолюция и HD качество на картината.

Изберете външни охранителни камери разполагащи с нощно виждане, за по ясна картина през ноща.

Закупете охранителна камера със записващо устройство. Така ще можете да видите какво се е случвало във ваше отсъствие.

Трябва да се подбере най-ефективната във вашият случай конфигурация. Точно този сбор от камери, рекордер и помощни средства, които да отговарят на вашите нужди и условия. Важна роля има и бюджетът ви за охранителни цели.

Изборът на жични или безжични камери е колкото личен, толкова и практичен спрямо дадена ситуация.

Ако се колебаете или не сте наясно, винаги е за предпочитане да потърсите професионален съвет от специалистите. Те могат да ви насочат към комплект за видеонаблюдение в готов вид или да съставят индивидуален за вас. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ компоненти
Захранване: Corsair RM850 Gold - 850W PSU 71
Захранване: Thermaltake Smart M750W 64
Кутия: Thermaltake Armor Revo 63
Кутия: Therlmaltake V3 BlacX Edition 60
SSD диск: Transcend SSD370 128GB SSD 57
Point of View Black Diamond 500W 32
Кутия: Fractal Design Define R5 Black 31
Графична карта: Sapphire R9 270X Vapor-X OC 27
Видео карта: Gigabyte GTX 550 Ti 1GB GDDR5 27
Система + кутия: Cooler Master HAF 922 22