facebook facebook
 
 
 
   
 
Какво показаха Microsoft на своето събитие?
23.07.2020

Голямото Xbox Games събитие на Microsoft мина, представяйки ни множество ексклузивни заглавия за Xbox One и Xbox Series X, които се разработват от най-добрите партньори на Microsoft.

Честта да открие събитието, разбира се, се падне на Halo Infinite, която определено изглежда като open-world игра. Следващата част в Halo поредицата се очаква да излезе тази година, макар, че все още няма дата на излизане. Тя обещава твърди 60 кадъра в секунда (поне за соловата кампания).

Нова, изцяло next-gen игра в поредицата Forza Motosport е следващото заглавие, което бе представено. То се разработва от Turn 10 Studios за Xbox Series X и PC, но не и за Xbox One. Играта обаче ще излезе може би през следващата година, тъй като ясно бе посочено, че няма да бъде готова за пускането на Xbox Series X.

Everwild на Rare бе представена с красив нов трейлър, който обаче също не отговори на основния въпрос - кога играта ще е в ръцете ни. Изключение не прави и State of Decay 3, която се разработва от Undead Labs и също се очаква за Xbox Series X в неопределен момент в бъдещето.

Следващи на сцената бяха Obsidian, която обявиха Avowed - ролева игра от първо лице, чието действие се развива във вселената на Pillars of Eternity и все още я очаква дълга разработка, преди да имаме възможността да се докоснем до нея.

Разбира се, далеч не всичко, което имахме възможността да видим бе игри, които ще излязат в далечното, неопределено бъдеще. Сред тези, които ще излязат скоро бяха следващото DLC за The Outer Worlds, което се очаква през септември, а през август ще излезе първият епизод на "Tell Me Why", която се разработва от авторите на Life is Strange - Dontnod.

Това Xbox събитие най-накрая сложи край на спекулациите и слуховете относно дългоочакваната нова игра в поредицата Fable. Playground Games подготвят reboot на поредицата, който се очаква да излезе за Xbox Series X и PC, уви - едва ли ще е скоро.

Получихме потвърждение за следващия експанжън на Destiny 2 - Beyond Light - че ще излезе за Xbox Game Pass. Други по-незначителни анонси и демонстрации включваха Dusk Falls, The Medium и The Gunk.

Без съмнение обаче най-вълнуващите анонси, на които станахме свидетели са Stalker 2 и Warhammer 40 000: Darktide.

В завършек - Dragon Quest 11 Definitive Edition ще излезе за Xbox на 4-ти декември, като по този начин поредицата Dragon Quest дебютира и за платформата на Microsoft. Xbox също така ще бъде една от многото платформи, за които ще излезе Balan Wonderworld - следващата игра на създателя на Sonic - Yuji Naka. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Xbox Series X

новини:
Blizzard опровергаха слуховете за конзолна версия на популярното си MMO.
Демо версиите ще са налични само до 27-ми юли, така че побързайте
За момента проекта, който привлича вниманието носи кодовото име "Lockhart", като зад него най-вероятно стои Xbox Series S.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122