facebook facebook
 
 
 
   
 
Какво играхте през март?
03.05.2020

Още един месец си отиде, а с него и още една от нашите класации "Игра на месеца". Кои са десетте заглавия, които читателите на PC Mania са играли през изминалия месец? Ето ги и тях!

10. Two Point Hospital: Off the Grid DLC - 2.44%

Седем от нашите читатели са играли през април новото DLC на Two Point Hospital, озаглавено "Off the Grid". В условията на пандемията тези седем души са намерили доза разнообразие в приятния бизнес симулатор, в който управлявате болница. Тематично.

9. Bleeding Edge - 2.79%

С точно 1 глас разлика, мултиплеър онлайн бойната арена или за по-кратко "MOBA" на Ninja Theory - Bleeding Edge - е това, което е разсейвало 8 от вас, през изминалия април.

8. Ghost Recon Breakpoint: The Ghost Experience - 2.79%

Със същия брой гласове, но отчетен от системата с една позиция по-напред, в нашата класация е експанжъна за Ghost Recon Breakpoint - "Ghost Recon Breakpoint: The Ghost Experience" (последния да затвори вратата). Не знам дали осем души, които следят толкова стриктно новостите около играта са много или малко за нашата скромна общност.

7. Ori and the Will of the Wisps - 2.79%

Третият "осмогласник" в нашата класация за месец април е популярното инди заглавие Ori and the Will of Wisps, което е продължение на Ori and the Blind Forest, която излезе през 2015 г. Продължението остана вярно на оригинала и запази платформинг метроидвания духа на предшественика си.

6. Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock - 3.14%

Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock (а аз се оплаквах от името на експанжъна на Ghost Recon Breakpoint...) е бил изборът на 9 от вас, през изминалия месец. Borderlands 3 е свежо заглавие, до голяма степен вярно на каноните в поредицата и затова не бива да ни изненадва, че играчите искат още допълнително съдържание по темата.

5. Maunt and Blade 2: Bannerlord - 3.48%

Въпреки, че е все още в Early Access, продължението на Mount and Blade - Mount and Blade 2: Bannerlord, е играно от десеттима наши читатели. Екшън-ролевата игра на TaleWorlds Entertainment в действителност има огромен потенциал и с нетърпение очакваме да я видим отново в нашата класация, когато излезе от Early Access разбира се.

4. Comanche - 3.48%

Направо не е за вярване, че продължение на една от най-старите PC поредици и първата Comanche игра от почти 20 години насам, е на толкова висока позиция в нашата класация, макар да дели един и същи брой гласове със заглавието на пето място. Явно PC геймърите наистина копнеят за пълното жанрово разнообразие на 90-те.

3. Half-Life: Alyx - 4.18%

Дванадесет щастливци са имали възможността да се докоснат до първото ново Half-Life заглавие за последните 13 години, което за нещастие на голямата маса фенове излезе ексклузивно за VR платформи. Щастливците, за които платформената особеност не беше пречка, са възхитени от него и с нетърпение очакват бъдещето на поредицата, както и всички ние впрочем. Valve също са възхитени от възможностите на технологията за виртуална реалност и въпреки, че ни очакват със сигурност още VR заглавия в бъдеще, да се надяваме, че ще получим пълноценна Half-Life игра и за десктоп. С 12 гласа, вие, читателите на PC Mania отредихте третото място на Half-Life: Alyx и по този начин тя става претендент за игра на годината.

2. Call of Duty: Warzone - 6.27%

Осемнадесет от вас отредиха второто място за най-играна игра на месец април, на Call of Duty: Warzone. Самостоятелният Battle Royale режим към Call of Duty: Modern Warfare (2019) в крайна сметка се обособи в отделна игра, която се радва на завидна популярност в жанра на шутърите от първо лице и със сигурност е едно от най-силните заглавия, които излязоха през тази година. Със своите 18 гласа и второ място в нашата месечна класация, вие ккласирате Call of Duty: Warzone за участие в класацията "Игра на годината".

1. DooM Eternal - 11.85%

Петата поредна част в поредицата-основоположник на жанра "шутър от първо лице" е без съмнение най-динамичният и напомпващ-адреналин шутър, който е излизал на пазара от DooM II насам. Играта на id Software щурмува безмилостно върховете на множество класации, обра високите оценки и класацията на PC Mania също не прави изключение, където вие, скъпи приятели, ѝ отредихте най-високото място, за игрите, които играете през м. Април.

А какво играете през месец май? Нашата нова класация е вече отворена и очаква вашия глас, за да определим най-добрата нова игра, която е излязла през изминалия месец април. 

напиши коментар
 


208 мнения
профил »
Toadragon каза на 05.05.2020, 21:16 ч. :

6 не е ли допълнение за да се брои за игра но беше по интересно от 1. 1 боклук .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Класация

новини:
Гласувайте и определете най-добрата игра за месец септември!

Интервю:
Видеоигрите базирани на филми са просто ужасни. Може би само филмите базирани на видеоигри са по-зле от тях.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122