facebook facebook
 
 
 
   
 
И BlizzCon няма да се проведе
25.05.2020

Е, явно тази година съвсем ще останем без присъствени гейм събития. BlizzCon 2020 официално се присъединява към дългия списък с всички събития, които няма да се проведат както се провеждат традиционно, а ще търси онлайн еквивалент. В интерес на истината още миналия месец Blizzard предупредиха, че BlizzCon може и да не е осъществимо заради пандемията от COVID-19. Днес от студиото излязоха с официално съобщение: организацията на BlizzCon 2020 е прекратена.

"В този период имахме доста дискусии как би изглеждало провеждането на събитието в светлината на всички мерки свързани със здравето и безопасността които трябва да се вземат. Ние също така разглеждахме и различни пътища по които бихме могли да поемем и какви усложнения бихме срещнали по всеки един от тях, свързани с колебанията на национално и местно ниво по отношение на различните изисквания и препоръки за мерките за здравеопазването, които трябва да предприемем. След като разгледахме всички опции ние се спряхме на трудното решение да не провеждаме BlizzCon тази година. Изпитваме дълбоко разочарование от това решение и знаем, че много от вас се чувстват по същия начин. Аз наистина обичам BlizzCon и знам, че това чувство се споделя от всички в Blizzard. Наистина ще ни лиспва да се свържем непосредствено с всички вас на събитието и да презаредим своите "geek батерии" тази есен. Ще ви съобщим повече за нашите планове, след като те придобият вид. До тогава се надяваме да ви видим как изследвате Shadowlands, да се забавлявате в Таверната и изобщо всичко, което вселените на Blizzard могат да ви предложат." - написа изпълнителният продуцент на Blizzard Саралин Смит.

Добрата новина е, че подобно на много други големи събития от Blizzard планиран онлайн събитие, което да "канализира духа на BlizzCon" при липсата на традиционно събитие. Детайли, включително и дата, все още не са обявени, но очакванията са, че то ще се случи в началото на 2021 г. Заместители на някои e-sport състезания, които традиционно се провеждат на BlizzCon също са планирани. Такива са Hearthstone Global Finals и Overwatch World Cup. 

напиши коментар
 


158 мнения
профил »
Toadragon каза на 26.05.2020, 21:12 ч. :

Не е голяма загуба . Още нещо ще се играе на джиесем . Тези от близард вече не фалираха ли от глупости .

968 мнения
профил »
Serious Sam каза на 27.05.2020, 09:06 ч. :

Не, ама на там вървят...
напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
World of WarCraft: Shadowlands излиза тази есен 884
EA готвят ТВ реалити по Sims 4 755
Изтекоха тридесет минути геймплей от Assassins Creed: Valhalla 662
Watch Dogs 2 безплатна по време на Ubisoft Forward 642
"На Вуте да му е зле" – новата българска настолна игра 617
Нов и масивен ъпдейт за Age of Empires Definitive Edition 441
Ice-Pick Lodge готвят значителни промени за следващата част на Pathologic 2 439
Нов мод за Team Fortress 2 връща играта към класическата и форма 429
Nacon обявиха Test Drive Unlimited Solar Crown 424
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122