facebook facebook
 
 
 
   
 
Изтече кодовото название на новия проект на Remedy
25.05.2020

Remedy работят по нов проект и неговото кодово название изглежда е изтекло онлайн. Въпреки, че то не ни казва много, определено може да привлече интереса на по-запалените фенове на студиото. Информацията е изтекла от Epic Games Store. Epicdata.info - сайт, който проследява различни метаданни, свързани с онлайн платформата на Epic - е попаднал на данни за въпросното заглавие.

В случай, че не сте наясно - преди известно време Remedy подписаха договор с Epic Games, според който ще направят две заглавия за Epic Games. Първото ще бъде ААА заглавие, за следващото поколение конзоли и PC, докато второто заглавие ще е проект от по-малък мащаб. И двете предстоящи заглавия ще се захранват от Northlight енджина. И данните на които са попаднали от Epicdata.info определено сочат към едно от тези заглавия, чието кодово име е "BigFish".

Информацията на този етап е повече от оскъдна, но съдейки по косвени доказателства, новата игра на Remedy без съмнение ще поддържа ray tracing в реално време. Да се надяваме, че Epicdata.info ще открият и предоставят още интересна информация, която би дала повече яснота, какво подготвят от Remedy. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Epic Games Store

новини:
Промоцията е била огромен успех и е надминала очакванията на компанията, казват от Epic.
Безплатните игри в магазина повишават интереса на геймърите към разработчици, което увеличава продажбите им и в други магазини, казва Тим Суини
Задавали ли сте си въпроса "Колко ли струват всички игри, пуснати безплатно до този момент в Epic Games Store"? Е, ето го и отговора.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122