facebook facebook
 
 
 
   
 
Изтекоха нови детайли за предстоящия CoD режим Warzone
13.02.2020

Като че ли Battle Royale поджанрът вече не генерира такъв хайп, какъвто преди две-три години, то големите заглавия все още виждат в него златна кокошка, тъй като слуховете за Battle Royale започнаха да се превръщат в течове на информация. Последните детайли започнаха да идват от Twitter потребителя @CaptainBadFoot, който твърди, че случайно е попаднал в Warzone лоби, в което са налични както "training" режим, така и нови менюта, които разкриват какво можем да очакваме от режима.

Видео от трейнинг режима показва, че Warzone ще включва версия на "ping" системата, която Apex Legends популяризира, а по-късно бе добавена и във Fortnite. Twitter потребителят също така забелязал, че ще има и "Трио" варианти, в които трима души играят заедно в отбор, който се бори да бъде последния оцелял такъв. Warzone също така ще позволява такова съревнование както солова, така и по двойки или четворки.

Той също така публикува изображение, на което показва превозните средства, които ще са налични в Warzone. Сред тях виждаме ATV-та, SUV-та, хеликоптери, товарни камиони и тактически роувъри. Освен това в режима ще срещнем и revive система и "supply stations", които се закупуват и които се спускат по въздух в мачовете. Най-вероятно слуховете са истина, тъй като CaptainBadfoot е бил баннат от Modern Warfare след като е разпространил тази информация.

Друг слух, който циркулира, е че Warzone ще бъде battle royale режим както в самата игра, така и обособен като самостоятелно, free-to-play заглавие, което всеки ще може да свали и играе. Имайте предвид, че цялата тази информация към този момент е непотвърдена и Activision не са правили никакви официални обявления по темата. Въпреки това можем да считаме, че това е истина, тъй като трейлърът за Сезон 2 като цяло потвърди това. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Call of Duty: Modern Warfare (2019)

новини:
Пригответе се за новата порция няколко десетки гигабайта ъпдейт.
Новият battle pass включва популярният сред феновете Капитан Прайс като нов оператор за мултиплейър.
Мултиплейър режимът на Call of Duty: Modern Warfare 2019 ще бъде безплатен за игра от 24 до 27 април

Ревю:
Ако сюжетът може да се опише с пет думи, те ще са "Женевската конвенция? Какво е това?"

Превю:
Играта ще е пълен рестарт на Modern Warfare поредицата, със същите персонажи, но напълно различна история

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122