facebook facebook
 
 
 
   
 
Излезе Wolcen: Lords of Mayhem
13.02.2020

WOLCEN Studio най-накрая успяха да пуснат своето ново action RPG заглавие: "Wolcen: Lords of Mayhem". Играта бе достъпна в Early Access, от който тя успешно излезе и излизането ѝ бе отпразнувано и с нов launch трейлър, който можете да видите по-долу.

Wolcen: Lords of Mayhem се захранва от CryEngine, който като че ли се позагуби в последно време от геймърската сцена. В нея играчите ще могат да боравят с разнообразие от оръжия и да намерят своя стил на игра, благодарене на уникалните позиции и комбота, които можете да нанасяте. Играта не е базирана на класове, така че как ще играете - зависи изцяло от вашите предпочитания. Играчите са напълно свободни да използват или да преследват уменията и оръжията, които желаят.

На разположение на играчите са още и различни типове предмети: общи, магически, редки и легендарни, с които да се екипирате според вашите нужди за офанзива или отбрана. Освен това играта предлага и уникални предмети и редки афиксове, които трябва да се отключат.

Напълно стандартно за жанра играчите ще се сдобиват с предметите чрез плячкосване на труповете, които оставят след себе си или ги създават сами. Освен това ще могат да събират ресурси, чрез които да отключат редки мисии или да се изправят срещу по-големи предизвикателства за специални награди. Предметите и екипировката могат да имат уникална визия, тъй като играчите могат също така да оцветяват екипировката си в предпочитан за тях цвят (стига да им изпадне в плячката). И накрая - всички персонажи могат да се превръщат в едно от четири небесни създания, като всяко има четири различни умения, както и едно унищожително умение.

Но стига приказки, ето го и трейлъра:

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Wolcen: Lords of Mayhem

Ревю:
Wolcen поема по различен път, в разрез с общоприетите практики на ARPG жанра. Няма да избирате измежду различни класове като войн, магьосник или стрелец.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122