facebook facebook
 
 
 
   
 
Излезе Wolcen: Lords of Mayhem
13.02.2020

WOLCEN Studio най-накрая успяха да пуснат своето ново action RPG заглавие: "Wolcen: Lords of Mayhem". Играта бе достъпна в Early Access, от който тя успешно излезе и излизането ѝ бе отпразнувано и с нов launch трейлър, който можете да видите по-долу.

Wolcen: Lords of Mayhem се захранва от CryEngine, който като че ли се позагуби в последно време от геймърската сцена. В нея играчите ще могат да боравят с разнообразие от оръжия и да намерят своя стил на игра, благодарене на уникалните позиции и комбота, които можете да нанасяте. Играта не е базирана на класове, така че как ще играете - зависи изцяло от вашите предпочитания. Играчите са напълно свободни да използват или да преследват уменията и оръжията, които желаят.

На разположение на играчите са още и различни типове предмети: общи, магически, редки и легендарни, с които да се екипирате според вашите нужди за офанзива или отбрана. Освен това играта предлага и уникални предмети и редки афиксове, които трябва да се отключат.

Напълно стандартно за жанра играчите ще се сдобиват с предметите чрез плячкосване на труповете, които оставят след себе си или ги създават сами. Освен това ще могат да събират ресурси, чрез които да отключат редки мисии или да се изправят срещу по-големи предизвикателства за специални награди. Предметите и екипировката могат да имат уникална визия, тъй като играчите могат също така да оцветяват екипировката си в предпочитан за тях цвят (стига да им изпадне в плячката). И накрая - всички персонажи могат да се превръщат в едно от четири небесни създания, като всяко има четири различни умения, както и едно унищожително умение.

Но стига приказки, ето го и трейлъра:

 


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Изтече геймплейно видео от StarCraft: Ghost 623
Том Холанд: Снимките по Uncharted започват до четири седмици 574
Появи се Hot Coffee мод и за Red Dead Redemption 2 562
Assassins Creed: Syndicate безплатна в Epic Games Store 477
Авторите на Homeworld 3 работят по още една игра 459
Sony изтеглят участието си от PAX East 453
Activision Blizzard и YouTube сключиха сделка за 160 млн. долара 415
THQ Nordic започват работа по римейк на Gothic 333
Sony Pictures работят по екранизация на CrossFire 332
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122