facebook facebook
 
 
 
   
 
Излезе Blight, актуализацията за Path of Exile
08.09.2019

Най-новата актуализация за Path of Exile се нарича Blight и добавя нова механика тип tower defense към това екшън РПГ, подобно на мини-играта в The Incredible Adventures of Van Helsing. Blight, която явно е някакво гъбено чудовище или явление, пуска пипала, определящи пътища, които враговете трябва да следват. Играчите от своя страна ще трябва да поставят кули, които изстрелват елементални атаки, за да се спрат злите същества, в най-добрия случай като се възползват от техните слабости. Разбира се, докато това се случва, основният геймплей си остава "кликай-върху-всичко-докато-не-умре", както е обичайно за жанра.

Има нови предмети, включително специални масла, които могат да бъдат обединявани в различни комбинации от NPC с име Сестра Касия, която отговаря и за кулите. След това тези комбинации ще могат да бъдат прилагани върху предмети за допълнителни ефекти.

Разширението Blight вече е налично, а на уебсайта на Path of Exile има цял раздел, пълен с обяснения на по-фините тънкости на новите механики. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Path of Exile

новини:
Масивният експанжън Path of Exile: The Fall of Oriath ще излезе на 4 август, обяви Grinding Gear Games.
Ъпдейт 2.6.0 донесе и най-висок едновременен брой играчи - около 112 800 души са играли заедно на 3 март, похвали се студиото Grinding Gear Games.
Path of Exile: Atlas of Worlds ще добави 19 нови боса, 30 карти и множество уникални предмети, създадени по идея от общността на играта.

Ревю:
Ако търсите екшън-ролева игра, в която да забиете зъби и нокти с дни наред, това е заглавието за вас. Без съмнение Path of Exile е сред най-добрите в жанра.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122