facebook facebook
 
 
 
   
 
Задава се нова Commandos игра.
01.04.2020

Преди две години Kalypso Media (издателите на популярната стратегия Tropico) обявиха, че имат планове да възкресят класическата тактическа поредица Commandos. По този повод през януари получихме ремастър на втората част от серията – Commandos 2, но от Kalypso побързаха да ни уверят, че това е само началото.

Няколко месеца по-късно вече имаме официално потвърждение, че работата върху нова част е започнала. Зад играта ще застанат Claymore Game Studios. Любопитен факт е, че базираното в Дармщат, Германия студио носи името на първата успешна мисия на британските командоси през ВСВ II – Operation Claymore. Лично ние мислим, че няма по-подходящо студио за разработката на играта.

Kalypso не дават друга информация. Все още не знаем дата на излизане, нито как ще се казва играта, когато се появи по магазините.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Commandos

новини:
По нея се очаква да работи ново студио, собственост на Kalypso Media Group. Скоро излиза и ремастрирана версия на друга игра от поредицата.
Преди по-малко от една година Pyro Studios категорично казаха, че не работят по Commandos 4. За общо учудване, от днес пак има информация и то много интерсна.
Pyro Studios, авторите на прословутата тактическа стратегия Commandos, заявиха, че работят по нова част. Информацията на този етап е оскъдна.

Ревю:
Времето на Райха изтече... швабите да му мислят

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122