facebook facebook
 
 
 
   
 
Ето новото в Destiny 2 през следващите 3 месеца
29.05.2019

Следващия сезон от съдържание за Destiny 2, наречен Season of Opulence ("Сезонът на изобилието") все още не е live на сървърите, но разработчиците от Bungie очертаха пътната карта на очакваните новости през следващите три месеца. Season of Opulence ще стартира на 4 юни, а 6 часа след старта ще е достъпен raid-а Crown of Sorrows.

От 4 юни играчите също ще могат да се включат в нова дейност, наречена Menagerie. Макар, че от Bungie не са разкрили много за нея, изглежда, че тя е базирана на вълновия режим на предишни активности, като Escalation Protocol и Blind Well. Друго предположение е, че може да е с безкраен режим, подобен на празничните режими в Infinite Forest.

На 11 юни, Menagerie ще получи нов бос, а освен това ще започне нов куест за Екзотичния ракетомет Truth, който ни е познат от Destiny. На 18 юни Iron Banner се завръща с нови предизвикателства за играчи, които искат да спечелят силна броня, също така пристига и нов бос за Menagerie. Цялата пътна карта на новия режим можете да видите тук.

Станете наши фенове във Facebook, Twitter 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Destiny 2

новини:
Bungie взима мярката след поредица от оплаквания на геймъри, които стартираха в темата за играта в социалната мрежа Reddit.
Activision и Bungie обявиха окончателните системни изисквания за РС порта на Destiny 2.
Ако се чудите кои са предстоящите заглавия в следващите дни и за кои платформи ще излязат, тук сте дошли на правилното място.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122