facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Екшън: Eurofighter
Ревю | 13.04.2009 | автор: Георги Панайотов

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Екшън, Симулатор
Платформа:
GSM

Когато руснаците бомбардират Чечения, са гадни комунисти. Когато американците пускат бомбички над Судан, Иран или там нещо си завършващо на "-ан", са гадни капиталистически свине. Но когато силите на НАТО бомбардират, всички са щастливи - няма по-голяма сила от тази на положителния PR. Затова съм сигурен, че няма да имаш нищо против да седнеш в кокпита на най-доброто в авиопарка на Стария континент - Eurofighter.

Играта е толкова класически аркаден шутър, че няма накъде повече. В интерес на истината първите няколко минути, прекарани с нея, ме докараха до сълзи от умиление по ония залички с кашонизираните машинки с ръчки и процеп за монетка. Не че ми липсват задимените и прашасали дупки - не. Просто винаги, като се сетя що пари съм изтърсил в гладните пасти на аркадите, изскубнати от ученическия бюджет за баничка и боза, болно ми става. Но да се върнем към играта - концепцията й, както вече сте се досетили, е: ти си самолетчето в долния ъгъл на екрана и трябва да обстреляш всичко останало по екрана.

Проблемът при екшън игрите за хендхелд устройства винаги е бил управлението. Просто или пръстите, или телефонът стават на салата след няколко часа игра. Е, при Eurofighter са решили този препъни-камък с изключително хитър финт по тъч линията, като играта е приятна за управление и носеща кеф.

Някои от противниците пускат ъпгрейди за оръжията на самолета, но след като набарате spread gun-a, ще бягате от другите ъпгрейди като лисица от майстор-кожухар.

Няма да ви отнеме повече от два часа, за да минете през всички мисии, но винаги можете да се върнете и да се опитате да изпратите 100 процента от летящите в екранчето на GSM-ма ви гадове в рая на единиците и нулите. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Комароубиец: Antimosquito 5
Екшън: Postal Babes 3
Приключение: Soul of Darkness 2
Darklings 2
Екшън: Arena Of Doom
Екшън-Симулатор: Black Shark 3D
Far Cry 2
California Chainsaw Massacre
Аркаден екшън: Hero of Sparta
Аркада: Dragon And Dracula