facebook facebook
 
 
 
   
 
Джон Ромеро загатва за нови проекти
04.11.2019

Мине се, не мине известно време и Джон Ромеро става обект на някоя новина. Някои хора просто не обичат да стоят извън светлината на прожекторите. Този път причината е Ask me anything сесия с фенове, в която легендарният дизайнер е отговорил на някои доста интересни въпроси.

На единият от въпросите, който бе насочен към това, коя е любимата му Doom игра и дали Ромеро е въвлечен под някаква форма в разработката на DooM:Eternal, той отговори: "Любима ми е най-вероятно DooM 2. Към момента нямам нищо общо с id Software и те нямат нужда от помощта ми за Eternal".

Друг въпрос бе насочен към мнението му за новите DooM игри и дали възнамерява да направи нова игра, вдъхновена от DooM и Quake. На него Ромеро отговаря: "Рибуута от 2016 г. наистина ми харесва и по всичко личи, че Eternal също ще бъде трепач. И да, имам планове за FPS в стила на DooM/Quake.". Освен това Ромеро допълни, че не е изключено да получим и продължение на Sigil - тазгодишния пети епизод за първия DooM. За съжаление [или пък не - бел. ред.] обаче, няма никакви планове за римейк на Daikatana, допълвайки, че няма издател, който да спонсорира такъв проект, в предвид малката фенска база на играта.

А дали другият проект е Blackroom? Само времето ще покаже. 

напиши коментар
 


281 мнения
профил »
radi каза на 06.11.2019, 16:37 ч. :

Дано да направи игра като DooM/Quake, но в съвременен вариант. Ще е супер
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Daikatana

новини:
Бързи реакции и нелинейни нива - това са елементите, които вълнуват легендарният дизайнер, който очевидно все още не е казал последната си дума в индустрията.
Въпреки че е далеч от старата си слава, бащата на жанра "шутър от първо лице" все още не е казал последната си дума в гейм индустрията.

Ревю:
Вашият герой има пет ключови характеристики (сила, акробатичност, виталност, скорост и мощ), които можете да повишите, когато съберете достатъчно опитност.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122