facebook facebook
 
 
 
   
 
Джейд Реймънд става вицепрезидент за гейминга в Google
12.03.2019

Това съобщение идва точно една седмица преди презентацията на Google на Game Developers Conference в Сан Франциско. От това изявление става ясно, че тя вероятно ще е ръководител на частта на Google, която ще се занимава гейминг - нещо за което се носят слухове от началото на годината. И явно се оказват истина.

Джейд Реймънд има дълга биография, свързана с игрите и геймкултурата като цяло - тя е сред продуцентите на първите две Assassin's Creed игри и отваря студио на Ubisoft в Торонто през 2010 г. През 2014 г. напуска Ubisoft и се присъединява към ЕА и основава EA Motive Монреал, където ръководи работата по Star Wars Battlefront II до миналия октомври, когато напусна изненадващо. Работила е още по Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist,  Watch Dogs и The Mighty Quest for Epic Loot.

Какви точно са гейминг плановете на Google ще разберем на 19 март.

Станете наши фенове във FacebookTwitter 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Google

новини:
След като придърпаха с важен пост и голяма заплата мастърмайнда Джейд Реймънд, ето какво ни е подготвил гигантът по темата за гейминга...
Сделката за придобиването на набиращата популярност гейм стрийминг платформа е била в процес на уточняване още от месец май.
Google продължава да ни изненадва с най-разнообразни тайни. Този път тяхната изненада е тематична - напишете let it snow в търсачката и...

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122