facebook facebook
 
 
 
   
 
Дали BioWare ще промени финала на ME3?
18.03.2012

BioWare заяви, че ще "вземе предвид" всички коментари на феновете, останали недоволни от финала в Mass Effect 3. 

Компанията обаче уточни, че все още не е решила дали ще го промени.

"Вашето мнение е от изключително значение за нас", казват от BioWare, така че ако сте ако сте недоволни от развръзката на историята за командир Шепърд, сега е моментът да го направите. Едно от местата е страницата на Mass Effect 3 във Facebook. 

напиши коментар
 


251 мнения
профил »
Usuario каза на 19.03.2012, 14:42 ч. :

Разбира се,че съм разочарован! Това си е чиста проба предателство.Грозен завършен на страхотната трилогия.Имаше си чудесен сюжет,развитие,герои,озвучение,всичко.С този финал обаче много вгорчиха феновете си.Едно DLC няма да може да замаже издънката.Над 10 минутен край,който в крайна сметка не само,че не е коректен и справедлив спрямо играчите,ами и създава повече въпроситени ,които иначе трябваше да разплете и отговори.Никой не иска сладникави весели финали,но не и този необмиселен момент,който ни предложиха.Можеха да го оставят ранен както е преди финалните си избори,но да оцелява.Дори и онзи ендинг,при който Шепърд уж се размърдва е подигравка.Мисля,че ще направят 4 част,трябва,но само ако е с него и останалите персонажи.Никакви сестри,баби и внуци.

251 мнения
профил »
Usuario каза на 19.03.2012, 14:47 ч. :

Отделно-как стигат до онази планета,при условие,че няма Мас Рилейс? Как оцеляват всички от Норманди?Какъв е този Старгейзър е детето?И още много въпроси.

227 мнения
профил »
Brakedown3 каза на 19.03.2012, 17:12 ч. :
Редактиран на 19.03.2012, 17:12 ч.

Хора, освен въпроса с каква е тая планета не останаха други. Как оцеляват? Защо да НЕ оцелеят? Аварийно кацане. Пулсът не би трябвало да ги убие в нито един от трите случая. Старгейзър не е име, а определение- Човек, който гледа звездите. Той и детето са безлицеви шаблони- хората, които Шепърд е спасил. Които сега, заради него, могат да изследват звездите. Те са там просто за да кажат, че Шепърд е легенда. Как- в края, в който Релетата са унищожени, Рийпърите вече не са врагове. Може съвсем спокойно да се допусне, че без заплахата от тях, расите могат да се развият достатъчно че сами да построят релета. Какви въпроси?

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 19.03.2012, 17:26 ч. :

Brakedown 3 ,въпросите които задава края на играта са много повече.Закъде се е запътил Жокера с Нормандия преди да експлодират релетата , нали беше начело на флотата ?Как така персонажи ,били се допреди 5 мин с мен на земята изведнъж се озовават на Нормандия ?Това което се случва след избора на финал (цвят) дефакто обрича цялата галактика на гибел - без релатата всички раси са в капани на системите си и почти напълно унищожените си планети.Обясненията на пишлемето за мотивите на Рийпърите са нелогични и явно са изсмукани от пръстите на някой от сценаристите -органичните раси ще бъдат затрити от синтетична за да не могат да създадат друга синтетична ,която да ги затрие ?Само на мен ли ми идва на ум че е много по лесно Рийпърите да затрият синтетичната раса ,отколкото развивалите се в продължение на 50.000 години органични ?Въобще финала на играта е просто гавра с всички фенове на поредицата.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 19.03.2012, 15:27 ч. :

И все пак това е краят на играта. Така са решили - така са го направили. Че не е особено добър е ясно, но това е.

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 19.03.2012, 16:34 ч. :

Байоуеър показаха мощен среден пръст на всичките си фенове ,и то точно в последните 10-15 минути от края на една иначе велика трилогия.Знаех че ще осерат геймплея ,Mass Effect 3 е RPG колкото и Call Of Duty ,но не очаквах да затрият сюжета по толкова брутален начин.Края на практика е един и същ ,просто е оцветен в различен цвят.А най-лошото е че края е точно такъв ,какъвто се борихте да НЕ БЪДЕ още от началото на поредицата.3-ката отговаря на много малко от зададените въпроси ,и в същото време с края си задава два пъти повече.Чудя се над какво точно работиха BW толкова време при условие че играта те оставя с впечатление за претупаност ,над ши**ното мулти ?Ток да ги удари всички работили по играта ,МЕ2 беше подигравка ,ДА2 още по-голяма ,но това вече беше капака на цялата пародия.

942 мнения
профил »
Радостин Стефанов каза на 20.03.2012, 00:44 ч. :

Точно същите мисли ми минаха през главата след финала.

145 мнения
профил »
SolidSatan каза на 19.03.2012, 16:39 ч. :

Естествено, че няма да го променят , поне без пари... Тея изказвания са си типични лъскави, ей така за замазване на очите...

125 мнения
профил »
ObliteratoR каза на 19.03.2012, 19:43 ч. :

Имайте малко вяра в BioWare...

** СПОЙЛЕРИ **

Едно от най-достоверните обяснения за край в момента е теорията, че всъщност сме част от експеримент, показващ силата на Жътварите и тяхната индоктринация. Според тази теория Шепърд бива индоктриниран в процеса на игра (най-очевидно в сънищата с момченцето, даже още на Земята като се опитва да му помогне и Андеръсн го извиква, след което момченцето го няма т. е. процеса е бил прекъснат, последван от машинен звук на недоволство) като кулминацията на пречупването е удара нансесен от Соверен по пътя към Цитаделата. Та дори да звучи романтично, всичко, което се случва след това е халюцинация в мозъка на Шепърд, което обяснява много странни иначе неща като:
- това, че се двъжиш все едно се носъш по въздуха;
- Андерсън е стигнал преди теб, при това невредим;
- Ктализатора е приел формата на момченцето и ти казва, че ти можеш да го активираш, не и то само (wtf) т.е. да помогнеш на Жътварите, чрез избора си;
- избираш контрол - не ги унищожаваш, те печелят макар и непълно; избора е преставен в синьо, един вид Paragon решение, примамващо
- избираш симбиоза - мииии... това им е шибаната цел през цялото време ?! Да приемат развитите организми като материал за нови кораби ??
- избираш унищожение; представен е в червено избора т.е. Renegade решението, непримамливо. Това решение е единственото, при което Шепърд се събужда в края (при дова сред отломки, което предполага че още е в Лондон), което подсказва че с това решение се е отскубнал от контрола на Жътварите;
- Нормания оцелява със всички на борда, при това се разбива не къде да е в галактиката, а на градински свят. Много оптимистично, а ?

Та ако за момент се настроите да повярвате на тази теория и се окаже вярна, то BioWare подготвят най-епичното потапяне в игра, правено някога, надявам се безплатно де xD Още повече, че ни окуражаваха да си пазима save-овете и играта удобно е настроена точно преди атаката на базата на Cerberus след финалните надписи ;)

242 мнения
профил »
Труповоз каза на 20.03.2012, 06:06 ч. :

Риипърите поставят Шеп под илюзия и му дават шанс да ги унищожи???
Ако червения избор е "откъсване от контрола" защо малкия му го предлага като опция накрая? Харбринджър е решил да се самоубие?
Това е първата голяма глупост. Втората е, че след цикъла, Риипърите оставят Mass Relay-овете зад себе си. Mass Effect позволява на органелите да създават синтетики (за справка, когато Релейовете гърмят, гетовете умират), което кара Риипърите да идват и да ги колят.
Така че Харбринджър е кретен, Риипърите също са умопомрачителни идиоти, като сами си създават цикъла, не органелите.
Или BW сериозно праят DLC край, или ME4 или този, който е създал Риипърите има сериозни проблеми с акъла и трябва да бъде уволнен от BW.

203 мнения
профил »
Stunkata8 каза на 20.03.2012, 16:59 ч. :
Редактиран на 20.03.2012, 17:03 ч.

Аз също съм зад така наречената "теория за индоктринацияата" (малко смеичко звучи), особено първия път като го прочетох и буквално се хванах за нея, но малко по малко си отлита вярата ми - защото за държанието на BW просто показва кат зад всяко едно от доказателствата за теорията може просто да сложим мързел и некомпетентност (или недостиг на време), и все пак изключително много ме радват хората които са успели да го обмислят цялото това и за сега съм зад тях.

Между другото във форумите на BW е доста забавно тези дни, постоянно има за какво да се хване човек да се развесели и т.н :D

А и OblitatoR-е благодаря за спомената в друга тема freelancer гледах някое друго клипче и мисля да я пробвам та да видим

49 мнения
профил »
eli_i_vase каза на 19.03.2012, 21:52 ч. :
Редактиран на 19.03.2012, 21:52 ч.

най смислено подробния коментар който съм чел тук във сайта на пц мания за края на играта FREND ИМА SENSE ВЪВ ТОВА КОЕТО КАЗВАШ НЕ БЯХ СЕ ЗАМИСЛЯЛ ТАКА ЗА ФИНАЛА НА ИГРАТА :)

1 мнения
профил »
kokotainata каза на 20.03.2012, 03:30 ч. :
Редактиран на 20.03.2012, 03:30 ч.

Дървения филосов Радостин Стефанов пак се обади!Радостине отиди скрии се някъде не се ли усети че стана банален и писна на хората да ти четат тъпотиите !!!!на някои много ми пука кво ти е минало през главата !

242 мнения
профил »
Труповоз каза на 20.03.2012, 05:58 ч. :

Конспирация.

91 мнения
профил »
reborn_izrod каза на 20.03.2012, 08:59 ч. :

Констипация!

98 мнения
профил »
Г-н Върбешки каза на 20.03.2012, 15:09 ч. :

Краставица!
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Mass Effect 3

новини:
Извън двата избора по подразбиране Джон и Джейн, най-предпочитаното женско име на героиня е Сара докато в мъжкия си вариант Шепърд се нарича най-вече Джак.
Отговаpяйки на въпpос в Twitter относно възможността за next-gen пpеиздаване, служител на BioWare pазкpива, че студиото го е "обсъждало вътpешно".
След като бе част от екипите, създали Gears of War 3 и Gears of War: Judgment, Крис Уин ще работи по следващата Mass Effect игра.

Ревю:
Няма надежда за никого. Милиони умряха в деня на инвазията. А най-трудното тепърва предстои – обратното превземане на планетата Земя.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122