facebook facebook
 
 
 
   
 
Готви се настолна игра по God of War
16.04.2019

God of War, една от най-популярните игри от последните месеци, която дори спечели наградата Игра на годината от тазгодишните BAFTA Game Awards, ще се трансформира в игра с карти. Наречена просто God of War: The Card Game, настолната игра се издава от CMON, една от най-известните компании в този бизнес.

Играта ще е разделена на различни мисии, а всяка мисия ще се състои от мозайка от карти, представляваща различни чудовища или локации от видеоиграта. Картите ще са двустранни и ще предизвикват различни ефекти, в зависимост от това коя страна е нагоре. Мисиите ще са свързани помежду си, като например изходът от една ще определя състоянието на играчите в следващата.

Претворяването на видеоигри в настолен вариант не е нещо ново, но доскоро подобни трансформации се изчерпваха най-много с някоя версия на Монополи. В последните години обаче аналоговите адаптации стават все по-успешни и популярни, като малка част от примерите са Fallout: The Board Game, Dark Souls - The Board Game, а самите CMON са работили по Bloodborne: The Card Game


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
God of War

новини:
Дали Кратос не се е запътил към далечния Изток?
Кои са причините, довели до този дебат в ранните етапи на разработката на играта?
Сред победителите в останалите категории са Return of Obra Dinn, Yoku’s Island Express и Nintendo Labo

Ревю:
Пътешествието е дълго, свирепо и безмилостно и изпълнено със спиращи дъха моменти - едновременно красиви и сурови. God of War e по-добра от всякога!

Превю:
God of War III се споменава редом с определения от сорта на „последната глава в едно епично приключение”, „епилог на сагата” и прочие. Но дали?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122