facebook facebook
 
 
 
   
 
Големият Mafia анонс е тук. Какво ни очаква?
18.05.2020

Макар да не беше кой-знае колко голяма мистерия, завесата над Mafia проекта се вдигна напълно: Mafia римейкът - Mafia: Definitive Edition - ще излезе на 28-ми август. Той ще предложи цялостен римейк на първата игра от поредицата, като тя вече ще върви на енджина на Mafia 3. От 2K Games дори пуснаха официален тийзър трейлър, който можете да видите по-долу.

Разбира се, това, което беше обявено бе Mafia Trilogy - комплект от трите игри. Уви (или за щастие), пълен римейк ще получим само на първата игра, докато другите две са само ремастрирани. Добрата новина е, че те вече са налични. В Mafia II: Definitive Edition ни очакват текстури и модели с по-добро качество, по-добри post-processing ефекти и изцяло нови ефекти свързани с осветлението. Класическата Mafia 2 вече не е налична за закупуване, като на нейно място имате възможност да закупите единствено Mafia II: Definitive Edition. Играта ще бъде напълно безплатна за всички Steam потребители, които притежават оригиналната Mafia 2. Същото се отнася и за третата част.

Mafia III: Definitive Edition пък включва оригиналната игра Mafia III, заедно с всички нейни DLC-та. Уви, при тази нова версия на играта няма някакви значими визуални/графични подобрения. Дали това означава, че няма подобрения по отношение производителността и оптимизацията - ще разберем, когато я пробваме. 2K Games предлагат Definitive Edition-а през оригиналната страница на Mafia 3.

Казано накратко - най-стойностното в целия пакет си остава пълния римейк на първата Mafia, който ще излезе към края на лятото. За щастие няма да е задължително да закупувате целия пакет, за да се сдобиете с желания римейк. Mafia: Definitive Edition ще може да бъде закупена и като отделна игра.

 


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Вижте кадри от прерактения Half-Life spin-off Ravenholm 670
Мод пресъздава класическата визия на Nemesis 640
C&C Remastered Collection ще включва и отпаднало съдържание 629
343 Industries ще организират тест на Halo 3 през първата половина на юни 623
И BlizzCon няма да се проведе 560
Корекция: PlayStation 5 събитието ще бъде на 4-ти юни 546
Blizzard с Shadowlands събитие през юни 534
3D Realms отлагат излизането на Wrath: Aeon of Ruin 520
PlayStation 5-ориентирано събитие ни очаква на 3-ти юни 498
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122