facebook facebook
 
 
 
   
 
Геймърският стол: неочакван и полезен съюзник
30.01.2017 | автор:


Вносител:
Plasico
сайт на продукта »

*Платено съобщение*

Критерият удобство, дизайн, лесна поддръжка, износоустойчивост са само малка част от изискванията, които един геймърски стол трябва да покрие. Застанали зад бюрото в седнало положение работещите, играещите или всички останали, които по една или друга причина стоят в тази позиция достатъчно дълго време, несъмнено имат основателни съображения за това какъв да бъде столът, който използват. Такива, които да отговорят на максимално на изискванията ще намерите тук. Защо тези геймърски столове са толкова качествени, че да осигурят комфорта, от който се нуждаете? Отговорът се крие в техническите характеристики на всеки от представеният модели.

Ето и някои от тях:

Мебелната индустрия предоставя достатъчно висококачествени материали, които да са иновативни решения за осигуряването на уникалността и удобството на геймърските столове. Моделите от естествена кожа са елегантни и като дизайн супер естетични. Напоследък обаче се забелязва една тенденция в материите, които мебелистите и производителите на такива мебели наричат „дишащи“. Тяхната структура не позволява на тялото да се изпотява и да предизвиква дискомфорт. Дали температурата в помещението е висока или ниска това по никакъв начин не повлиява върху качеството и приятното усещане, което столът ви предоставя. Независимо от това колко дебели са слоевете пяна, целящи да предложат ергономичност запарването, което при някои кожени столове се наблюдава тук са просто мит. Затова спокойно можете да заложите на модели, които са изработени и тапицирани с дишащи материали и в същото време дават добра опора на целия гръбнак.

Качествените геймърски столове имат общи черти с някои офис модели и то в зоната, която отговаря за най-критичните и уязвими части от човешкото тяло. Кръстът и гърбът Ви ако нямат опора има опасност да си навлечете хронични здравословни проблеми. Тъй като производителите на геймърски столове са напълно наясно с времето на използването на тази мебел полагат огромни усилия и иновативни методики, с чиято помощ да бъдат сто процента полезни на своите клиенти. Затова се гарантира не просто удобство, а максимален комфорт.

Моделите, предназначени за геймъри и хора, които са достатъчно отдадени на работата си, че да прекарват дълго време пред компютъра на бюрото, разполагат с доста екстри. Тук имаме предвид не само стандартната настройка на височината на седалката, така че да е достатъчно комфортно положението, в което тялото е позиционирано. Съвременните модели разполагат с разнообразни регулиращи системи, които спомагат да наместите подлакътниците, облегалката за гърба и тази за главата. За геймърските столове полулегналото положение в даден момент е много практично, тъй като предразполага дори за почивка след изморителния турнир.

*Платено съобщение*
 

напиши коментар
 

320 мнения
профил »
VaL1aKa каза на 31.01.2017, 20:02 ?. :

Браво за това, че сте написали *Платено съобщение* и вие трябва да изкарате някой лев :)
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ периферия
Рутер: D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) 185
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 135
Скенер-преводач: C-Pen 600 MX 83
Мрежови плейър: WD TV Live Hub 80
PS3 стойка: TwistDock 79
USB 3.0 хъб: D-Link DUB-1340 76
Видео очила: Vuzix Wrap 280 73
WiDi устройство: Netgear Push2TV HD (PTV2000) 72
Кутия за външен HDD: WD Nomad 72
Рутер: D-Link DIR-645 71