facebook facebook
 
 
 
   
 
Геймърска мишка: Bloody R7
26.01.2014 | автор: Филип Станиславов


оценка:

Вносител:
Вали Компютърс
Цена:
69 лв.
купи »

сайт на продукта »
плюсове
Поредното силно предложение в серията
Ultra Core 3 e сбъдната мечта за перфекционистите
Отново солиден като съдържание комплект
Елегантна и издръжлива изработка
минуси
Малко по-комплексен софтуер, но усилието си заслужава

Bloody R7 е втората мишка от R серията, предназначена преди всичко за сериозни геймъри и хора, които гледат на заниманията си в света на компютърните игри като на важна и безкомпромисна дейност. С увеличаването на цифрата в номера на модела поставеният от R3 стандарт само се повишава. Bloody R7 е истинско въплъщение на ефектния дизайн и агресивния външен вид и от всеки сантиметър от мишката и нейната опаковка лъха усещането за висококачествен продукт.

По отношение на техническите характеристики Bloody R7 разполага с общо 7 физически бутона плюс един при натискането на колелцето за скролване. Всеки един от тези бутони обаче е напълно програмируем и се превръща във важно оръжие, тъй като цялата мишка се управлява от технологията Ahead за минимизиране на времето на реакция. Докато при стандартните мишки то е цели 18 милисекунди, Bloody R3 реагира практически мигновено – само за 1 милисекунда.

Тази екстра е налична чрез опционалния Ultra Core 3 модул, който всъщност е и онзи задължителен за сериозните геймъри елемент, който прави мишката толкова добра. Благодарение на уникалната триядрена система геймърите могат да правят фини настройки, които най-добре съответстват на нуждите им в момента. Така например Core 1 е опцията, която оптимизира поведението на мишката за ролеви игри, Core 2 е подходяща при шутъри от първо лице, а Core 3 е абсолютната черешка на тортата, която отново е свързана с FPS игри, но вече е предназначена за напреднали играчи.

Именно чрез Ultra Сore 3 са възможни настройки по поведението на оръжията преди започването на игра. Подобна опция изглежда като глезотия в сингъл игри, но в света на онлайн шутърите, където играчите дават най-доброто от себе си може да бъде разликата между това да сте в дъното или на върха на класирането след даден мач. Предварителните настройки могат да се записват в т.нар. Armory (Оръжейна) и позволяват да балансирате оръжията си за различни ситуации. В добавка на левия бутон могат да се запишат и използват три вида режими на стрелба.

Bloody R7 е с размери от 124х67х42.5 мм и тежи 142 грама, което я прави едновременно достатъчно стабилна и ненатрапваща се в ръката на играча. Друга много интересна функционалност е свързана с батерията на мишката, която е вградена акумулаторна литиева батерия. При желание винаги може да включите USB кабел и така да превърнете мишката в жична, но истинското удоволствие идва тогава, когато може да се порадвате на пълната свобода при движенията. Освен това безжичната връзка става по частен канал, при който се изолира намесата на други устройства в същата честота. Това става чрез специално патентована технология, а практическият резултат от нейното приложение е, че както лагът, така и автоматичната смяна на честотите, понякога характерни за безжичната връзка, са напълно елиминирани. Стабилната синхронизация между Bloody R7 и компютъра отново става с патентована технология и осигурява стабилна връзка, която не се влияе от промени в средата, температурата и наличието на други безжични уреди, работещи в същия обхват.

Гледайки как Bloody R7 си почива на бюрото като величествен звяр трябва да признаем, че наистина е трудно да се намери причина за критика. Нека все пак да пробваме - може би множеството опции и характеристики ще се окажат малко объркващи на пръв поглед? Мммм.... не, не е това, защото именно в комплексният характер на мишката се крият нейните най-добри черти и всеки, който изобщо е посегнал към нея ще има времето и желанието да разкрие всичките й тайни и да намери конфигурацията, която най-добре отговаря на нуждите му в една или друга игра. Затова уверено можем да кажем, че Bloody R7 е безкомпромисно решение, което ще допадне на всеки сериозен геймър.Може да я купите тук 

напиши коментар
 

17 мнения
профил »
kasskata каза на 29.01.2014, 23:56 ?. :

може ли някой от екипа или от колегите тук да каже дали знае информация за клавиатурата Bloody или за слушалките bloody кога ще се появят на българския пазар ?

50 мнения
профил »
justleave каза на 04.02.2014, 20:45 ?. :

Очакват се краят на месец април - лично съм питал вносителите от Вали и те казаха,че са поръчали и се чакат.

17 мнения
профил »
kasskata каза на 07.02.2014, 23:43 ?. :

супер благодаря ти
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ контролери
PowerA контролери за Nintendo Switch 118
Мишка: А4Tech XL-760BH 45
Мишки: A4 Tech X7 V-Track F4 и X7 V-Track F5 28
Волан: Driving Force GT 27
Волан: Canyon CNG-GW3 27
Гейм ръкавица: Tt eSPORTS Gaming Glove 23
Hama Speedshot PS3 Converter 20
Мишка: A4Tech XL-747H 20
Мишка: Razer Mamba 19
Мишка: A4 Tech X-766FS 19