facebook facebook
 
 
 
   
 
Вижте магията на адаптивните спусъци на DualSense контролера (PS5)
15.11.2020

Конзолата от следващо поколение на Sony - Playtation 5 е вече тук и всички геймъри нямат търпение да я изпробват. Тя обещава графика на съвсем ново ниво, както и 4К гейминг със стабилни 60 кадъра в секунда. Въпреки това, вниманието на всички е насочено другаде - в новия DualSense контролер.

Освен, че DualSense има подобрен дизайн и по-качествена изработка в сравнение със своя предшественик Dualshock 4, новият контролер има и една твърде примамлива за геймърите функционалност - адаптивни тригъри. Това ще рече, че спусъците на новия джойстик могат да променят твърдостта си и да вибрират по различен начин, в зависимост от това за какво се използват.

Сигурен съм, че не сте спали в пещера през последната една година и сте запознати с тази твърде любопитна опция на новия PS5 контролер. Тези от вас, които досега не са имали щастието да се докоснат до новия джойстик, могат да изгледат видеото от този линк.

Във видеото YouTube-рът Riyard Ramnath прави страхотно демо на възможностите на спусъците на DualSense. Той провежда своята демонстрация в новата Call of Duty Black Ops - Cold War като използва различни оръжия от арсенала на играта. Силно впечатление прави поведението на спусъците при стрелба с различни оръжия, който се опитват максимално да наподобяват усещането от стрелянето с истинските им еквиваленти. Колко яко, нали ?


 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
PS5

новини:
Припомняме, че Playstation 5 ще дебютира по нашите ширини след около месец - на 19 ноември.
По-големи бутони за стрелба и по-малки джойстикове

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122