facebook facebook
 
 
 
   
 
Видео камера: Baby EyeOn камера DCS-825L
22.12.2013 | автор: Петър Йорданов


оценка:

Вносител:
Мост компютър;Поликомп
Цена:
259 лв.
купи »

сайт на продукта »
плюсове
Компактна и мобилна
Следи за промяна в температурата на стаята
Отчита движения
"Вижда" дори и през нощта
Контролира се лесно през смартфон или таблет
минуси
Няма такива

Не е лесно да си родител и да се притесняваш 24/7 за своето бебе. Не можеш да си вършиш спокойно работата в офиса, притесняваш се всеки път, когато напуснеш пределите на своя дом.

За щастие D-Link имат перфектния отговор на този род проблеми и той се казва Baby EyeOn камера (DCS-825L). Това е безжична портативна HD камера с голям обхват на обектива (важно предимство), която се свързва с вашето мобилно устройство безжично – например iPhone или iPad или джаджа, работеща с операционната система Android – и ви снабдява постоянно с видео картина на това, което се случва в детската стая. Благодарение на двете налични стойки имате възможност да я поставите на бюрото или да я монтирате на стената.

 

Камерата ще ви уведомява за най-различни неща -

външен сензор измерва температурата в помещението. В момента, в който тя стане прекалено ниска или прекалено висока, вие ще разберете. Освен това разпознава движение и силни звуци, като например плач и ви изпраща уведомления. Ако виждате че детето е неспокойно, можете да му поговорите чрез камерата и да го успокоите! Нещо повече – подобни сигнали стартират режим на запис -  камерата прави снимки или видео, които впоследствие можете да прегледате на спокойствие, за да разберете какво всъщност не е било наред  или просто да споделите записани ценни мигове с приятели и роднини (продуктът разполага със слот за MicroSD/SDHC).

Що се отнася до качеството на картината,

то е повече от прилично – картината  е HD (с разделителна способност 1280x720). Тя е добра не само в светли помещения, но и през нощта, благодарение на инфрачервените светодиоди, активиращи се, когато се стъмни. Камерата вижда на до 5 метра разстояние  дори в пълен мрак. 

С трицветната си LED лампа камерата показва дали температурата в стаята е нормална (свети зелено), твърде топло е (червено) или по-хладно (синьо) като леко осветява помещението. Точните градусе се изписват на екрана на таблета или смартфона отново в цвят в зависимост от зададените граници.  

А ако детето трябва да заспи, винаги може да активирате някоя от петте вградени нежни приспивни песни.

Целият контрол на камерата се осъществява чрез безплатното мобилно приложение, което трябва да инсталирате на своя смартфон или таблет. С него се работи изключително лесно и ви предоставя контрол над всеки един аспект на Baby EyeOn камерата. Алармира за движение или звук при раздвижване на детето, промяна на температурата, да пуснете или спрете мелодиите, да прегледате записите и може да се възползвате от наличното дигитално приближение (V 35.9 градуса). Що се отнася до техническите характеристики, продуктът разполага с ¼-инчов-мегапикселов прогресивен CMOS сензор, който е предостатъчен за нещата, за които е предназначен.

Разбира се,  Baby EyeOn камерата може да ви придружава по време на вашите пътешествия. Вземете я, когато отивате на почивка (тежи само 140 гр), и дръжте под око бебето си, по всяко време. За пълна мобилност имате възможност да я свържете и към USB батерия (може да се купи отделно) и да сте напълно независими от електрическата мрежа. 

В заключение-

ако искате да сте спокойни по всяко време, без значение къде се намирате, в офиса, на почивка, до магазина – Baby EyeOn камерата на D-Link е правилният продукт за вас. Той е компактен, мобилен и изключително лесен за употреба. Същевременно разполага с най-различни сензори и функции, които ще ви бъдат полезни в най-различни ситуации от ежедневието. 

 

 

 

  

напиши коментар
 

122 мнения
профил »
diantonio каза на 29.12.2013, 05:38 ?. :

в мост не я намерих, къде се продава и за какви пари ?

97 мнения
профил »
lokoman1929 каза на 30.12.2013, 08:54 ?. :

Горе отдясно на статията има бутон купи.От там отивате в dlinkshop аз България.Цената е 259 лв.
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 20
Фотоапарат: Fujifilm FinePix F600 EXR 18
Плейър: Hyundai HMB L-110 11
Мини плейър: Mustek MVP730T 10
Мултимедиен плейър: Diva FX79 10
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 9
Дигитален плейър: WD TV Mini 9
Фотоапарат: Nikon Coolpix P500 9
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 8
Huawei и Saatchi Gallery със селфи изложба 8
ДРУГО ОТ D-Link
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 7
Камера за наблюдение: D-Link DCS-2136L 4
DNS-327L ShareCenter 3
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 1
Мрежови адаптер: PowerLine DHP-P309AV 500 кит 1
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 1
Адаптеp: D-Link Wireless AC1200 DB USB 3.0 0
D-Link ShareCenter DNS-320L 0
Wireless AC WiFi адаптер: D-Link DAP-1520 0
Портативен рутер: D-Link DIR-505 0