facebook facebook
 
 
 
   
 
Вече са ясни точните дати за Gamescom 2020
17.05.2020

Популярното гейминг изложение Gamescom премина през период на несигурност, по отношение на формата на провеждане на тазгодишното си издание. В крайна сметка заради мерките, въведени заради пандемията, организаторите на Gamescom решиха да преобразуват изложението в изцяло дигитално събитие, което ще се проведе в края на август.

Вече са ясни и точните дати на които то ще се състои. Първоначално то бе планирано да се проведе от 25-ти до 29-ти август, но датите претърпяха промени и вече е сигурно, че събитието ще се проведе от 27-ми до 30-ти август. Това означава, че датата на Opening Night Live - откриващо събитие, което се води от Geoff Keighley ще бъде също на 27-ми август.

Според обявлението, Gamescom 2020 ще представлява "content hub" за игри и други събития, организирани от издателите. За разлика от стандартния формат на Gamescom, тазгодишното дигитално издание няма да изисква закупуване на билет. Всички онлайн събития ще се излъчват наживо. Освен Opening Night Live, в програмата на Gamescom 2020 ни очакват още събития като Gamescom: Awesome Indies, Gamescom: Daily Show, а в края си, изложението ще приключи с презентацията Best of Show, която ще бъде на 30-ти август. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Gamescom 2020

новини:
Всички големи издатели ще се спасяват "поединично", а това доведе до един много пъстър календар. Да видим какви гейминг събития ни очакват през летния сезон!
Очаква се детайлите да станат ясни идните седмици.
Забраната за провеждане на мащабни мероприятия в Германия до края на месец август, поставя под въпрос планираното on-site събитие на Gamescom 2020.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122