facebook facebook
 
 
 
   
 
Бъг в Nintendo Switch версията на Civilization VI води до краш, освен ако не обявите война
02.12.2019

Nintendo Switch версията на Civilization VI определено не страда от липса на интересни бъгове. Наскоро бе открит нов, при който играта крашва точно в момента преди играча да обяви победа, а начина за справянето с него не е най-добрия, ако предпочитате пацифистичния подход към играта.

Reddit темата на играта бързо се превърна в място за групова терапия, в която потребител сподели за проблемите си с играта и скоро бе последван от множество потребители, споделящи същия проблем: че играта, когато наближавате финалния си ход и победа (всеки тип победа) просто крашва. Някои потребители споделиха отговорите, които са получили от 2К Games, а един от потребителите - Throwaway489er - е открил неофициален начин да заобиколи този бъг.

Според него крашът се задейства при хода на някоя от другите цивилизации. За фикса е необходимо да обърнете внимание коя цивилизация е била на ход преди краша. За целта трябва да правите сейв на всеки ход - когато откриете при коя цивилизация става проблем, заредете сейва, обявете война на тази цивилизация и натиснете „Next Turn“. От 2K Games все още нямат официален фикс на проблема. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Civilization VI

новини:
Студиото Firaxis обяви първия голям експанжън на своята стратегическа игра Civilization VI.
Civilization VI е актуалното заглавие от славната стратегическа поредица и нейните създатели от Firaxis и 2К имат повод да бъдат доволни.
Firaxis публикува изискванията за Civilization VI на Steam страницата на играта.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122