facebook facebook
 
 
 
   
 
Бивш професионален CS играч е осъден на 116 години затвор
04.03.2020

Бившият професионален играч на Counter-Strike - Шайен „shay” Викторио - получи присъда от 116 години затвор. Причината - бяха отправени обвинения в измама към онлайн магазин, в чието управление тя е участвала в периода 2013 - 2017 г.

Шайен Викторио е обвинена, че е работейки в този магазин, тя е нанесла щети, след като не е доставяла стоките, които са закупени до техните получатели. Над 100 души са подали оплаквания срещу съответния онлайн магазин. Всичко това става на територията на Бразилия, където максималната присъда за породен род престъпления е 30 години. Викторио обаче обжалва присъдата, заявявайки, че вината пада върху нейните бизнес партньори, в това число и нейният бивш съпруг.

В съобщение в своя Instagram профил, Викторио пояснява, че понастоящем се намира в процедура на обжалване и все още не е задържана. Тя ще бъде арестувана, само ако обжалването се провали, но нейният адвокат определя присъдата като „нечовешка“ и, че ще се търси решение от съда съобразно принципа за доказване на виновност.

През миналата година Шайен Викторио напусна професионалната лига по Counter-Strike, за да се фокусира върху инфлуенсърството. Детайли за магазина, в чието управление тя е участвала, все още не са оповестени публично и не се знае целия процес по обжалване колко време ще отнеме. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Counter-Strike: Global Offensive

новини:
Уви, новата система бе компрометирана от чийтъри още в процеса на отворен бета тест.
Steam също отчете рекорд, след като по-рано днес са били едновременно онлайн почти около 20 млн. потребители.
CS:GO отново счупи личния си рекорд за брой конкурентни играчи

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122