facebook facebook
 
 
 
   
 
Бета тестовете на Wasteland 3 започват на 17-ти март
14.03.2020

Wasteland 3 постигна огромен успех по отношение на набирането на средства и това обезпечи безпроблемната разработка на играта. Тя от своя страна върви добре и ни делят броени дни от старта на нейните бета тестове. Или поне тези, които са се включили в спонсорирането на играта.

inXile обавиха на Fig страницата на играта, че бетата ще започне на 17-ти март, в 18:00 ч. българско време. Достъп до нея ще имат всички, които са подкрепили играта със сума от $25 или повече. Тези, които са участвали в алфа тестовете, които се проведоха преди няколко месеца през август, няма да се нуждаят от нов ключ, докато всички останали би трябвало скоро да получат своите ключове.

Теста ще включва първите няколко часа от Wasteland 3, което включва и създаването на герой, както и достъп до множество ранни зони, които се очаква да бъдат и във финалната игра. Очакваме множество информация, тъй като от inExile не са наложили забрана на тестърите да стриймват, записват или споделят геймплей под друга форма, по време на тестовете. От студиото все пак напомнят, че това е бета тест и е възможно съдържанието, което ще видим в него да подлежи на промяна. Възможни са също бъгове, а освен това играта все още се нуждае от оптимизация, така че е възможно да върви малко тегаво на първо време. Все пак това е тестова версия и тези проблеми са повече от очаквани и дори търсени - за да бъдат отстранени, като за целта има удобен инструмент за докладване, който тестърите могат да използват.

Все още нямаме информация колко ще продължи периода на тестването, но тъй като играта е насрочена за излизане на 19-ти май - едва ли ще е много. Така че ако не сте сред късметлиите, които ще имат възможност да се докоснат до този хит - няма да ви се наложи да чакате много, за да се впуснете в приключения в постапокалиптичната пустош. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Wasteland 3

новини:
Според авторите заглавието се нуждае от доста полиране, като времето до май няма да е достатъчно.
Имаме възможност да видим 53-минутен геймплей от предстоящата ролева игра.
Играта ще излезе за всички платформи, за които бе обявена първоначално, а закупуването от Microsoft дори дава повече възможности на създателите ѝ.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122