facebook facebook
 
 
 
   
 
Без respec в Dungeon Siege III
24.02.2011

За изненада на мнозина Фъргюс Уркхарт от Obsidian заяви, че в Dungeon Siege III няма да има respec - т.е. няма да можем да преразпределяме натрупаните точки в уменията на героя. До голяма степен той нарича тази опция ненужна и обуславя решението си с факта, че това не е игра от типа на World of WarCraft, в която, след като си играл месеци наред PvE, искаш да пробваш нещо по-различно или пък просто да се впуснеш в PvP...

Dungeon Siege III ще излезе на пазара в Европа на 27 май тази година.

Въпреки че този път екшън-ролевата игра не се разработва от Gas Powered Games, дизайнерът Крис Тейлър, отговорен за появата на поредицата, следи проекта изкъсо. Obsidian пък - известни с работата си по Neverwinter Nights 2 и Fallout: New Vegas - обещават, че няма да пременят и грам от положителните черти на предишните две Dungeon Siege игри. И дори ще добавят кооперативен геймплей за четирима играчи! Както и огромен жив свят, диалози и вземане на решения, от които зависи развитието на историята. Освен това ще имаме избор между няколко игрови класа и богата ролева система.
 

напиши коментар
 


278 мнения
профил »
fizo каза на 25.02.2011, 10:08 ч. :

Тия не разбраха ли, че твърде грамадните светове и многото четене писват в един момент. Спомнете си Диабло 1-2 имаш си основен град имаш 6 questa излизаш от града и почва боя. Много объркващо е като започнеш 30-40 questa в 5 града и трябва да тичаш като идиот с часове от град до град. Отделно това самия кеф на тия игри е да мачкаш по красив и разнообразен начин, да не е твърде лесно и накрая да има някой интересен бос който да смачкаши да ти даде някое хубаво предметче като награда.

Хубаво е да има интересна история, но ако се задълбочи с твърде много четене на всеки quest 1 страница или пък ултра тъпи разговори по 5 минути почти с всеки е адски досадно.

От друга страна обаче не трябва и да я опростяват чак толкова, че да се превърне в безмислено тъпа блъскалка :D

28 мнения
профил »
homicide51 каза на 25.02.2011, 11:54 ч. :

+1

103 мнения
профил »
Grendor каза на 25.02.2011, 18:42 ч. :

+1 и от мен. +1 за Диабло. -1 за безкрайните странични куестове, които уж внасят разнообразие, а всъщност само разводняват основната куест линия.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Dungeon Siege III

новини:
Новият фаворит за изминалата в седмица в класацията на Valve за най-продавани игри е поредицата Dungeon Siege, следвана плътно от Trine 2.
Демото на Dungeon Siege III вече е на разположение за даунлоуд на потребителите на Steam. То ще ви предостави част от сингъла, както и кооп за двама души.
Square Enix и Obsidian Entertainment съобщиха, че третата част на Dungeon Siege ще се забави. Вместо на 27 май, тя ще излезе на европейския пазар на 17 юни.

Ревю:
Забавен хек-енд-слеш с посредствена история, впечатляваща визия и ужасен конзолен интерфейс. Подходящ за уплътняване на времето до появата на Diablo III.

Превю:
От теб зависи да извадиш 10-и легион от пепелта на някогашната му слава и да попречиш на кралство Еб да пропадне завинаги във вечен и непрогледен мрак.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122