facebook facebook
 
 
 
   
 
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV
09.02.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Всеки клиент на VIVACOM, избрал интерактивна телевизия до 31 март, получава безплатен абонамент за първите три месеца за Video On Demand услугата на VIVACOM - филмовия пакет MAXI. Пакетът включва над 300 часа кино забавления за малки и големи във FULL HD резолюция, както и над 1 000 часа филмови заглавия в различни жанрове с участието на едни от най-големите имена в холивудското и европейско кино. Съдържанието се допълва от над 90 детски филма, сред които класическите “Котаракът в чизми”, “Снежната кралица” и още много други с български дублаж от най-добрите озвучаващи артисти. Филмовият пакет отдава дължимото и на българското кино, включвайки филми, любими на няколко поколения: „С деца на море“, „Вчера“ и други. Филмовият каталог на VIVACOM се обновява с нови заглавия всяка седмица, като последните добавени са екшънът „Рамбо 4“ със Силвестър Сталоун, комедията „Приземяване: Добре дошли в Източна Европа“ с Вини Джоунс и сагата „Александър“ на режисьора Оливър Стоун с участието на Колин Фаръл и Антъни Хопкинс.

Освен безплатен абонамент за филмов пакет MAXI, VIVACOM предлага допълнителни специални условия и отстъпки за своята интерактивна телевизия. А в комбинация с друга услуга от телекома месечната такса става още по-достъпна с цени, започващи от 9,99 лв. на месец.

При заявяване на VIVACOM IPTV, домакинствата получават безплатно HD оборудване, за да се насладят максимално на интерактивна телевизия с кристално качество на картина и звук и възможностите за безплатно ползване на услугите за отложено гледане на съдържание в удобно за тях време – ТВ Архив, ТВ Пауза и Video On Demand.

Промоционалните предложения са валидни до 31 март 2017 г. за всички настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM, които изберат двугодишен абонамент за IPTV от телекома.

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ фото и видео
Екшън камера: Sony Action Cam HDR-AS15 28
Плейър: Transcend DMP10 26
Huawei и Saatchi Gallery със селфи изложба 24
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 19
Фоторамка: Diva DF8V 19
Видео камера: A4 Tech PK-910H 19
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 17
Конзолен аксесоар: AverMedia Game Capture HD 16
Дигитален плейър: WD TV Live 15
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 14